• Business Productivity

  Business Productivity

  Modern Business Experience

  Read more

 • Intelligent Cloud

  Intelligent Cloud

  Modern Cloud Experience

  Read more

 • Process Innovation

  Digital Vision
  and Processes

  Modern Organization

  Read more

 • Digital Business

  Digital Business

  Modern Customer Experience

  Read more

 • Flexible Collaboration

  Flexible Collaboration

  Modern Employee Experience

  Read more

Innofactors kompetencer

Innofactor hjælper hver dag et bredt udsnit af danske virksomheder og offentlige institutioner med at træffe mere kvalificerede beslutninger og udvikle deres forretning via værdiskabende, brugervenlige og gennemarbejdede IT-løsninger. Løsninger, der lever op til vores kunders forretningsmæssige mål, udfordringer og økonomiske rammer. Innofactor implementerer kunde- og branchespecifikke løsninger, hvor der tages højde for de særlige og specifikke behov hos hver enkelt kunde.

Innofactor er, i de nordiske lande, et af de største Microsoft softwareudviklingshus samt en højtspecialiseret konsulentvirksomhed. Vores kompetencer udgør både vejledning fra start til slut, implementering, samt den efterfølgende drift der også inkluderer konstant vedligeholdelse og videreudvikling. Vi skaber altid innovative løsninger på markedet, som fokuserer skarpt og specifikt på vores kunders aktiviteter og behov.

Vi har 100 % fokus på Microsoft-platformen, hvilket giver de bedste specialister til at udføre vores samlede ydelse; vejledning, implementering samt drift. Innofactor og Microsoft er etablerede partnere på i alt ni nøglekompetenceområder og Innofactor tager derfor aktiv del i samarbejdet med Microsoft, både lokalt og globalt.

Innofactor tilbyder en lang række af løsninger fra Microsoft økosystemet, som tilfører stor værdi til kundens forretning og forretningsprocesser samt forbedrer konkurrencedygtigheden. Innofactors leverer egne produkter og services som udelukkende bygger på Microsofts velkendte platforme som SharePoint, BI, Dynamics CRM, Dynamics ERP, Project, SQL Server, Office 365 og Windows Azure.

Målet med Innofactors ydelser er, at sikre en nem og omkostningsbesparende implementering og opdatering af de mange løsninger samt skabe succes når softwareløsningen tages i brug. Vi har derfor konstant flere opkøb i støbeskeen inden for Microsofts produktsuite.

 • Èn samlet ydelse; vejledning -> implementering -> drift -> vejledning
 • Kunde- og branchespecifikke løsninger
 • 100 % fokus på Microsoft platformen
 • Ydelser som komplementerer løsningerne

Innofactor A/S

Parken, Øster Allé 48
2100 København Ø, Danmark
dkinfo@innofactor.com
+45 70 26 36 70
Kontakt os!