• Business Productivity

  Business Productivity

  Modern Business Experience

  Read more

 • Intelligent Cloud

  Intelligent Cloud

  Modern Cloud Experience

  Read more

 • Process Innovation

  Digital Vision
  and Processes

  Modern Organization

  Read more

 • Digital Business

  Digital Business

  Modern Customer Experience

  Read more

 • Flexible Collaboration

  Flexible Collaboration

  Modern Employee Experience

  Read more

Enterprise Resource Planning (ERP)

Enterprise Resource Planning (ERP) er en software der effektivt integrerer alle facetter af en operation, herunder planlægning, udvikling, fremstillingsprocesser, salg og marketing på tværs af andre forretnings kritiske løsninger som CRM og BI. ERP er tilpasset organisationens særlige branche- og brugerroller og fungerer derfor som én fælles database for hele virksomheden.

Enterprise Resource Planning (ERP) Innofactor tilbyder ERP-løsninger, som passer specielt til kundens vigtigste forretningsprocesser og deres indbyrdes sammenhænge. Innofactor sætter kunden i stand til at kombinere de bedste dele af de forskellige systemer i én løsning, som servicerer hele virksomheden og dens ledelse. De grundlæggende mål ved denne stigende tendens er at give et centralt opbevaringsstedfor alle virksomhedes

oplysninger og på den måde fremme organisationens mobilitet, hvor alle organisationens medarbejdere ønsker at arbejde i real-time og have adgang til oplysninger, uanset hvor de er.

Udover at levere ERP-løsninger, har vi stor kompetence inden for værdiskabende løsninger, som integreres med ERP systemet.

Innofactors løsning til ERP tilbydes på følgende platforme; Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM/xRM løsninger, Microsoft .NET.

 • Optimer din organisations vigtige forretningsprocesser
 • Effektiviser administration af økonomi, produktion og logistik.
 • Administration af sammenhænge mellem forskellige processer

Innofactor A/S

Parken, Øster Allé 48
2100 København Ø, Danmark
dkinfo@innofactor.com
+45 70 26 36 70
Kontakt os!