• Business Productivity

  Business Productivity

  Modern Business Experience

  Read more

 • Intelligent Cloud

  Intelligent Cloud

  Modern Cloud Experience

  Read more

 • Process Innovation

  Digital Vision
  and Processes

  Modern Organization

  Read more

 • Digital Business

  Digital Business

  Modern Customer Experience

  Read more

 • Flexible Collaboration

  Flexible Collaboration

  Modern Employee Experience

  Read more

Business Intelligence (BI)

Er din organisations forretningskritiske data spredt i forskellige systemer?

BI konverterer virksomhedens data til viden og information. Dette giver virksomhedens mulighed for at anvende BI med henblik på at træffe bedre og hurtigere beslutninger . Innofactors kunder bruger BI til at forbedre beslutningsprocessen, reducere omkostningerne og identificere nye forretningsmuligheder.

Innofactors BI-løsninger centraliserer på en effektiv måde informationsindsamling til beslutningstagere. Innofactor har et 100 % fokus på Microsoft, hvilket betyder, at vores arkitektur, metode og løsninger er bygget op omkring og forankret i Microsoft teknologi og best-practice. Dette fokus betyder, at medarbejderne kan dygtiggøre sig og specialisere sig netop på denne platform. Dette er også baggrunden for at Microsoft har nomineret Innofactor som årets Microsoft BI partner 6 år i træk, og vi har vundet prisen i 2009, 2010, 2012 og 2013.

Innofactor tilbyder også avancerede løsninger til organisationens økonomistyring (Corporate Performance Management, CPM) til budgetter, planlægning, finansiel overvågning, prognoser og rapporter.

Business Intelligence (BI)

Innofactors løsning til BI tilbydes på følgende platforme: Microsoft SQL Server, Microsoft SharePoint, Microsoft Office, PowerBI, Prophix (Corporate Performance Management, CPM)

 • Indsamling af data, ofte automatiseret, på tværs af forskellige datakilder
 • Dataintegration og -kvalitet
 • Mobilitet, brugervenlighed og forretningsunderstøttende
 • Præsentation og rapportering af data på alle devices
 • Fremskrivning af data ved hjælp af analyse og forecasts.

PowerBI med Office365

Udnytter I alle de muligheder som Office 365 giver dig for fleksible og brugervenlige Business Intelligence løsninger i skyen? Forestil dig, at hver gang du åbner din computer eller tablet, har du adgang til præcise nøgletal, som giver dig et fuldt overblik over din organisation.

Går arbejdet i stå når du er på farten?

Virksomheder der fungerer på globalt plan og som konstant er på farten, har brug for høj fleksibilitet og mobilitet. Medarbejderne har måske brug for at løse opgaver eller se de nyeste opdaterede rapporter nøgletal mens de sidder på den anden side af jorden.

PowerBI med Office365 er Microsofts cloud-baserede BI-løsning, der giver dig mulighed for, at være i ”skyen” så du altid har adgang til alle dine data uanset tid og sted. Det øger fleksibiliteten og fremmer effektiviteten i medarbejderens arbejdsprocesser. Med Microsoft PowerBI til Office 365 kommer en færdig og fleksibel infrastruktur. Du skal blot koncentrere dig om at analysere og omsætte virksomhedens data, nøgletal og ønsker til rapporter og dashboards. Du kommer derfor hurtigt i gang med at levere værdi, analyser og ideer til de relevante dele af virksomheden. PowerBI hjælper dig med at visualisere data, samarbejde på nye måder samt bygge videre på din eksisterende viden om Excel.

Innofactor A/S

Parken, Øster Allé 48
2100 København Ø, Danmark
dkinfo@innofactor.com
+45 70 26 36 70
Kontakt os!