• Business Productivity

  Business Productivity

  Modern Business Experience

  Read more

 • Intelligent Cloud

  Intelligent Cloud

  Modern Cloud Experience

  Read more

 • Process Innovation

  Digital Vision
  and Processes

  Modern Organization

  Read more

 • Digital Business

  Digital Business

  Modern Customer Experience

  Read more

 • Flexible Collaboration

  Flexible Collaboration

  Modern Employee Experience

  Read more

Brugeroplevelse og design

Udover online services og anden elektronisk kommunikation leverer Innofactor ledende ekspertise inden for design og implementering af brugeroplevelse, grafisk design og online kommunikation.

Innofactor tror på, at produkter og services, som er nemme at bruge, og designvalg som øger produktiviteten er opskriften på den bedst mulige brugeroplevelse. God brugervenlighed bevirker, at produktet eller servicen kan bruges ubesværet og sætter slutbrugeren i stand til at opnå bedre resultater på en mere effektiv måde.

Der findes forskellige metoder til sikre brugervenlighed og brugeroplevelse:

 • brugeranalyser som undersøger brugeres adfærd og grundlæggende behov
 • evalueringer af brugervenlighed og test af brugervenlighed i brugergrænseflader i produktets eller serviceydelsens udviklingsfase
 • brug af diverse anbefalinger og guidelines, som fx W3C WAI/WCAG guidelines for tilgængelighed

Innofactors ydelser omfatter diverse bruger- og brugervenlighedsanalyser, design af koncepter og brugergrænseflader for virksomheder og organisationer af alle størrelser. Vi tror på, at de bedst mulige resultater skabes af innovativt konceptdesign, forståelse af brugernes behov, grundigt design af brugergrænsefladen og et lækkert grafisk design. Det er vores opskrift på en enestående brugeroplevelse.

Implementering af grafisk design

Når det visuelle design til et eksisterende website skal fornys, er det vigtigt at forstå formålet med opgraderingen. Innofactor er specialiseret i at skabe unikke og kreative løsninger til vores klienters specifikke behov.

Implementering af et omfattende grafisk design begynder med en forståelse for organisationens operationelle mål og identitet, da disse ubesværet skal understøttes af det visuelle design. En omfattende visuel designpakke omfatter en farvepalet, typografiske konventioner, design af symboler og logo og en udkrystallisering af organisationens visuelle budskab.

Som en del af den visuelle designpakke kan Innofactor skabe detaljerede grafiske retningslinjer, som bruges når alle former for grafisk design skal implementeres i organisationen. Disse retningslinjer kan fx inkludere instruktioner i, hvordan man bruger foto og illustrationer, markedsføringsmateriale, blanketter samt brevlinje og skabeloner til softwareapplikationer (Microsoft Word og PowerPoint).

Forskellige kommunikationsydelser

Udover webdesign tilbyder Innofactor også andre ydelser inden for online kommunikation, som fx design af nyhedsbreve, online magasiner, webkampagner og online annoncering. I tillæg til traditionelle webkanaler kan elektronisk kommunikation også udvides til mobilkanaler.

Innofactor A/S

Parken, Øster Allé 48
2100 København Ø, Danmark
dkinfo@innofactor.com
+45 70 26 36 70
Kontakt os!